Homepage van Peter van der Hurk ParagnostBiografie van Peter van der Hurk ParagnostLive Shows Peter van der Hurk ParagnostInformatie / Boekingen Peter van der Hurk ParagnostNieuws over Peter van der Hurk ParagnostHet boek van Peter van der Hurk ParagnostFoto / Video Peter van der Hurk ParagnostContact Peter van der Hurk Paragnost
 

Boek over Peter van der Hurk

De levensgeschiedenis van Peter van der Hurk, beschreven via vele interviews van journaliste Natasza Tardio met mensen uit zijn familiekring en mensen die hem via zijn werk hebben leren kennen en waarderen. Peter van der Hurk is de zoon van Peter Hurkens (deze naam is later aangenomen), die zijn gezin in de steek liet en via België naar Amerika vertrok en als paragnost aldaar grote bekendheid genoot.

Hij ontdekt dat hij net als zijn vader paranormale gaven heeft en ontwikkelt zich tot een heel begaafde paragnost die samen met zijn vrouw Mary veel optredens doet in centra en op televisie. Bekendheid kreeg hij vooral met het RTL4 TV programma  'Het zesde zintuig' waarin hij heel hoog scoorde en als beste uit de bus kwam. Voorwoord van Beau van Erven Dorens.

Peter van der Hurk, winnaar van het RTL4-programma Het Zesde Zintuig, Paragnost, vader en echtgenoot. Een man die meer ziet, of beter gezegd, Anders ziet dan de meeste mensen. Een gave die hij met humor en nuchterheid deelt met de rest van de wereld.

Wie is Peter van der Hurk? Waar komt hij vandaan, hoe doet hij zijn werk, welke rol spelen zijn familie, verleden en beroemde vader Peter Hurkos in zijn leven? Welke impact hebben zijn paranormale ervaringen op hem, en wat heeft het RTL4-programma Het Zesde Zintuig voor hem, maar ook met hem gedaan? Deze en vele andere vragen worden in dit boek beantwoord.

Een verhaal dat het leven van een nuchtere Hagenees laat zien, die niet op zijn mondje is gevallen en met humor, passie en emotie zijn werk uitoefent. Mijn Zesde Zintuig is een eerlijke en nuchtere biografie, met vele nooit eerder gepubliceerde Privéfoto's.

Het boek is nog beperkt verkrijgbaar bij www.bol.com
 
Volg Peter van der Hurk op Facebook Volg Peter van der Hurk op Twitter

 
Copyright © 2008 -   Peter van der Hurk  -  All rights reserved.  |  Powered by www.win4u.net